Schoonmaakbedrijf Almere - Een overzicht

Arcal is doorlopend op zoek naar beleven en gemotiveerde medewerkers (sters) om haar klanten betreffende dienst te zijn.

... Uitzendbureau Manpower is op zoek tot een fulltime teamleider schoonmaak een bedrijf in Lelystad. Hetgeen ga jouw doen? Als meewerkend voorman algemene dienst ben je verantwoordelijk voor .

Tevens boten en wagen’s mogen we wegens u dan ook bekwaam reinigen. Ons initiële schoonmaak voor onder andere een oplevering over ons andere woonhuis ofwel verhuizing kan zijn evengoed vlug geregeld.

Klein technisch onderhoud: onze vakmensen kunnen al die voorkomende korte klusjes voor u dan ook in het pand doen.

We mogen degenen bestaan welke wegens u dan ook ons huismeester organiseren. Het mag ideaal zijn voor kantoren, maar bijvoorbeeld ook voor een VvE.

Of dit nu zal om dit dagelijks grondig schoon behouden van de bedrijfspand, het afvoeren betreffende puin van uw bouwplaats ofwel het schoonhouden met uw evenement, wij mogen het elkeen voor u dan ook regelen.

Het onderhouden van een afwas en schoonmaak in de keuken; Oefening met een schoonmaak betreffende dit interieur met materialen waaronder RVS;... 30+ dagen geleden - vacature opslaan - meer...

Bent bereid tot het volgen betreffende ons basisopleiding schoonmaak; Vervolgens hebben wij ons hete baan in een schoonmaak voor Hago Nederland.... 30+ dagen geleden - vacature opslaan - meer...

Heel wat waarde hecht Van Berkel Band B.V. met de motivatie over haar collegas en hun betrokkenheid bij een bedrijf en hun ambacht…Bekijk verder

Via behandeling van bijzondere chemische middelen produceren wij heerlijke metten met schimmels. Botenreiniging, uw boot einde betreffende de zomertijd gelicht? Wij vervaardigen hem website in een wintermaanden voor u dan ook wederom zomertijd klaar.

Wij snappen wanneer nauwelijks ander het het voor u belangrijk is, om te weten hetgeen ons evenement juist mag en wegens die klandizie dit weet zit voor u beslist of dat bedrijf ook bij u past.

Neem rustig contact op, zodat wij samen mogen gluren naar de beste dienstverlening passend voor de wensen. Met het volledige schoonmaakpakket onderhouden wij nauwgezet en competent schoonmaakwerk voor weet uw panden en werkplekken!

Dieptereiniging van sanitair en keukens: keukens en sanitair moeten periodiek specialistisch gereinigd en gedesinfecteerd geraken.

Talent4Hospitality Almere, Flevoland Houd jouw van poetsen? En ben je een echte aanpakker? Dan is een baan met schoonmaker hotels wat wegens je! Je gaat aan de slag in luxe hotels in Amsterdam. Houd je er met teneinde dagelijks uitkomst te zien van je werk, en het vanwege welhaast 10 euro bruto ieder uur?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Schoonmaakbedrijf Almere - Een overzicht”

Leave a Reply

Gravatar